onsdag 28 januari 2009

Tiden stannar....


Jag har knåpat ihop en layout i min ensamhet i gårkväll. Blev inte riktigt nöjd, det blev inte som jag tänkt mig. Men men.....

fredag 23 januari 2009

Bloggcandy hos Camilla

Just nu är det blogcandy hos Camilla. Hon firar sin födelsedag och ett år som DT för Magnolia.Pågår fram till 30 januari.

Kärleks-biljetter från MissCutiepie


Har ni sett vilka underbara biljetter MissCutiepie har gjort? Och som dessutom delar med sig generöst. Kolla in hennes blogg.

tisdag 20 januari 2009

En till....


Det var kul med dörrskyltar! Max kompis David fyller år imorgon och han har önskat en dörrskylt till sitt rum. Så istället för att köpa en så gjorde jag en. Men en 8-åring får nog ha både fram och baksida. En kom-in och en håll-er -från-sida!
/Christina

Dörrskylt

Denna lilla godingen från Magnolia fick hamna på en dörrskylt. Himla roligt att göra! Texten har jag skrivit ut själv på datorn. Lite blommor, QK-hjärta, punchinellla, bling fick utgöra dekoration på skylten. Jag har valt att bara dekorera ena sidan, inget på baksidan.
Gäller ju att bjuda in, inte stänga ute..... ;o)

måndag 19 januari 2009

Kärlek!


Ikväll har jag lyckats knåpa ihop två stycken DT-Alla hjärtans dags-kort till JP Hobby. Det översta har jag stämplat Magnolia-hjärtan på cardstock i olika färger, blingat lite med rosa och röda rhinestones, Love Post och Helt galen i dig-stämplarna är också från Magnolia.
Det understa kortet - Tilda med hjärtan från Magnolia, urgullig stämpel! Färglagd med Pro Marker, mönstrade papper "Romance" och "BW Sweet talk Sweet Treats".

Mycket kärlek nu!

** Bloggcandy *'

Inkido, har en ny bloggcandy - och jag vill ju så klartvara med på den! För det är ju givet att man vill vinna nysläppta stämplar! Förutom stämplar har de en massa annat skoj på gång också - kolla själv i bloggen! Deras nya papper är sååå snygga! För att inte tala om deras text-stämplar! Svårt att välja ut någon favorit....men jag gillar "Det är din dag idag"-stämpeln. Den är ju himla användbar.

Sötsliskigt Valentin-kort

Kanske jag "went overboard" lite. Blev nog lite för klatchigt o kitchigt på en o samma gång. Kortet är väldigt färgstarkt och jag ville försöka göra nåt annorlunda med de mönstrade papperna som är från American crafts serie "Romance". Den stora blomman är en Revolution-dies, där jag har stämplat Magnolias kärleksbrev i mitten som jag har fäst ett Magnolia-hjärta i, hjärtborden är Quickutz likaså turtur"duvorna" (med lite god fantasi kanske...). Helt galen i dig-stämpeln är också från Magnolia.

söndag 18 januari 2009

Nytt DT-kort

Har haft fullständig idé-torka den sista tiden. Kan kanske bero på alla korten jag gjorde i höstas inför julmarknaden. Nu har jag i alla fall fått några av Magnolias senaste stämplar från Valentin-kollektionen av Pia på JP Hobby. Jag har funderat fram o tillbaka i ett par dagar på vad jag skulle kunna göra för något. Är sugen på att lära mig lite nytt om hur man kan vika annorlunda kort. Får väl surfa runt o kolla lite. Men så länge får ni hålla till godo med det vanliga 15x15 format.

torsdag 15 januari 2009

Livstecken....


JA jag lever!!! Tog bara en välbehövlig paus. Var på scrap-träff på JP den 4 januari och hann då med två stycken 6x6 layouter till min kompis Irenes Rom-album. Vi hade en underbart trevlig långweekend tillsammans där för snart 2 år sedan. Börjar bli dags för nästa tripp.....