onsdag 30 september 2009

Överraskning!


Kolla vad min snälla chef hade med sig till mig från Usa. Utan att jag bett om det. Det är en bra chef som Max sa :-D

måndag 28 september 2009

Fynd på nätet


Fyndade lite på nätet! Mest nöjd är jag nog med Chicken Noodle - ett helt skinni mini alfabet som ligger på en revolution dies.

Första julkortet för i år!

Första julkortet för i år. Igår på träffen på JP hobby hade Pia en julkortsutmaning. Vi fick välja på två uppstämplade motiv från Bildmålarna och som inte var färglagt. Utmaningen var att göra ett julkort på 30 minuter. Så här blev mitt, färglade det med Promarker i går kväll :o)
Mia vann utmaningen. Grattis!


söndag 27 september 2009

Tanumshede, Marstrand och min man!

Scrapträff idag på JP! Mycket trevlig dag men katten vad tiden går fort! Här är en av mina layouter jag hann med idag - Hällristningarna i Tanumshede.

Fortsätter med en vy över Marstrand. Dedikeras till Scrap-Tina ;o)

Sist men inte minst - en layout på min man i Fjällbacka! Titta o njut! Han ser glad ut!

måndag 21 september 2009

Mors lille påg!

Ännu en lo från Bohuslän. Ellie är fotografen och hon gjorde ett rätt bra jobb! Max är en riktig gosegris när han skruvar på det huvudet :o)
Det mönstrade pappret är från Adornit och finns i webbshopen på JP hobby. Skissen hittade jag hos Helen.

torsdag 17 september 2009

Nytt bröllopskort

Jag fick en beställning på ett bröllopskort som ska heeela vägen till Little Rock, Arkansas, USA. Kände för att göra det lite annorlunda än att stämpla o färglägga. QK-Wedding Couple lånade jag av en kompis (bussigt Perni!), sen fick några blommor, tyll, band och pärlfloss utgöra dekorationen. Hoppas det funkar! Scanner sunkade till färgerna lite tyvärr!

tisdag 15 september 2009

Max 30 kg!

Max 30 kg - en titel som jag kände att den måste jag bara använda. Max är vår lille sparris, lång som ett ösregn men smal som en sticka. Minsta riskorn syns om han har ätit ;o)

Som vanligt är motivet Bohuslän - jag har några foton kvar att scrappa från semestern, sen är det dags för lite Elin och Sicilien.

måndag 14 september 2009

Pippi på att scrappa!

Det har varit lite tyst här den senaste veckan och det beror på att vi har varit en vända till Sicilien hela familjen. Sol och bad i en vecka, sååå varmt och skönt. Tyvärr kom jag hem med världens brakförkylning :o(

Jag har fotograferat en hel del och ska sätta mig i veckan som kommer o sortera för att sen skicka till framkallning. Det kommer bli en del layouter framöver här från Sicilien. Ska bara göra Bohuslän färdig först ;o)

Igår fick jag dammat av mina scrapsaker och det är inte utan att det har kliat i fingrarna nu när vi varit borta. Jag gjorde en ny DT-layout till JP Hobby, fotot har Pia själv tagit och de mönstrade papperna är från Adornit Vintage Groove Collection - "Groovy Daisies" och "Groove Thing". Titeln lånade jag från en layout i senaste Scrapbooking MM fast jag gjorde om den lite.

torsdag 3 september 2009

onsdag 2 september 2009

Minialbum!

Jag har gjort mitt första minalbum med hjälp av min Bind-it-all. Och det lär bli fler album! Jättekul att göra!
Det här albumet ska jag ge till min arbetskamrat - världens bästa Bodil. Jag blev bjuden på afternoon tea på Tekulturen i Lund och då passade jag på att dokumentera vår lilla sittning. Här är resultatet:Alla papper och annat material kommer från JP Hobby!

tisdag 1 september 2009

Klätterapa

Varför använda stege när man kan klättra själv?! Max testar murarna på Carlstens fästning. O ja - dom höll...!
En av layouterna jag gjorde på scrapträffen i söndags, i 30,5x30,5 format.