onsdag 15 oktober 2008

Lite nya dt-kort


Här gjorde jag kortet som en kalenderlucka. Luckan är stämplad med en Forma Hantverk-stämpel och när man öppnar luckan så är där en snögubbe, även den från Forma. Färglagt med promarkerpennor, papper rött cardstock, basic gray och wild asparagus. Lite spets, blommor, glitter och Qk-stjärnor. Jag blev mycket nöjd med detta kortet!


Den stämplade stjärnan är från Ikido, stämplad med vit versa mark och embossad med vitt embossingpulver, lite glitterlim för att förhöja effekten. Ljus o mörk turkos cardstock, Heidi Grace mönsterpapper (helt ljuvligt!). God Julstämpeln är från Forma Hantverk. + lite punchade snöflingor, embossade med hologram.

Pepparkaksgubbar från Forma Hantverk, färglagda med promarker, mönstrat papper från Basic Grey samt lite band o spets.

Sjungande snögubbar och God Jul-stämpeln är från Forma hantverk, färglagda med promarker, lite glitterlim för effekt och lite Flower Soft som snö. Blåa och vita stjärnor är från Art work.

Höststämning i olika färger. Stämpeln är från Forma Hantverk, stämplad med olika versa marker-färger.

4 kommentarer:

 1. Härliga kort!
  Så städat som det är på kortet på min layout är det inte ofta *ler*, det ser mer ut som på ditt bord. Och det är väl så det ska vara eller hur? *ler*. Då syns det att man pysslar, härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka ljuvligt fina julkort, underbara.
  /Susanne

  SvaraRadera
 3. Vilka fina kort, kul med luckan man kunde öppna också.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren!
  Finfina kort du gör. Kul idé med kalenderlucka. Och jodå skrivbordet känns igen allt för ofta!!
  Kram

  SvaraRadera