tisdag 7 oktober 2008

Nya DT-kort

Blev så exalterad inför mitt dt-uppdrag till JP hobby att jag gjorde ett gäng kort i helgen. Mest för jag skulle göra något med Flower soft som jag fick utav Pia. Flower Soft är som en slags mossa. Man limmar där man vill ha det och sen strör man på "mossan". Sen efter att det har torkat är det bara att skaka av det som är överflödigt. Behöver man mer är det bara att dutta dit lite lim och ta mer mossa.

Jag har gjort det som ett familjefoto, stämplade Magnolia som är färglagda med Promarker, runt cirkeln utstansade fern-kvistar som jag sen har dekorerat med grönt Flower Soft. Det prickiga pappret är från JP hobby, kan tyvärr inte vad det heter (ska kolla efter), grönt o rött cardstock, kanten dekorerad med röd Flower soft.

Frusen Tilda på fäll, färglagt med Promarker, Maja Design papper, snöflingor med Flower soft på (syns dåligt :o( ), QK-ornament embossad med hologram-pulver.

"Se det snöar"-stämpeln har jag lånat, Magnolia Edvin,skorsten, lykta o månen färlagt med Promarker, lite stjärnor o snöflingor. Taket är täckt med vit Flower Soft.

1 kommentar:

  1. Vilka underbart söta julkort! Gillar speciellt det översta!

    SvaraRadera