lördag 1 november 2008

Tomte o ny magnolia

Den 30 november är det dags att stå på julmarknad. Första gången så det är lite nervöst. Vi ska stå på Malmö museum, jag och en kompis. Hoppas nu det går bra! Jag håller på att komplettera med lite julkort och vanliga kort. Tänkte även försöka sälja tändsticksaskar och bokmärken. Synd att det inte är mer än 24 timmar på ett dygn......

Ett nyinköp!! Julgransgren från Magnolias julkollektion. Enkel men superfin. Grenen är färglagd med promarker + lite grönt glitterlim, hjärtan är målade med röd embossingpenna och embossad med rött embossingglitter. Kul att damma av "fönen"...! Bakgrundspappret med texten är från Maya design. Superfina papper, finns i olika färger. Biljett från Mirabyll på Scrappiz, lite punchinella och qk-stjärnor.

Denna tomten från Ikido har snabbt blivit min favorit. Här har jag målat tomten med clear embossingpenna och sedan embossat med hologram. Näsan, vanten och skon är färglagda med promarker, lite 3-lack på skon. Premiär för punchinella - kul och effektfullt! Lite spets och Qk-stjärnor.

2 kommentarer:

  1. Visst ska det;-)
    Dina kort är så fina! Tack för att du är min inspirationskälla!!!
    E.D

    SvaraRadera
  2. Jättefina och inspirerande julkort :)

    SvaraRadera