måndag 24 maj 2010

En bild säger....

Fotot är tagit i juni 2002 - barnen är bara små pluttar! Det var en fotografering som var något svettig, Max blängde hela tiden på fotografen och Ellie stod med fingrarna i munnen. Men några fina foto blev det - det här har legat i ett kuvert ett tag men som kom fram igår på JP Scrappen. Papperna är från October Afternoon - såå fina! Jag är mycket nöjd på layouten!

8 kommentarer:

 1. tack för komentaren och jag var ju nyfiken som en strut och kom in och kollade hos dig. Så mycket läcker att titta på och bli inspirerad av. Härliga färger och så mycket fint i denna lo.

  SvaraRadera
 2. Såg ju live när den här höll på att bli till och ja...jag kan bara hålla med dig: den är verkligen underbar Christina ♥
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Klart du ska vara nöjd, den är superfin!
  skoj att du kollade in hos mig!

  SvaraRadera
 4. Superfin LO! Blev jätteinspirerad av den, och önskar att jag hade tid att scrappa, men det får vänta ett par veckor till. :( Får komma ihåg att titta tillbaka här när jag har ledig tid, så att jag kan bli inspirerad på nytt. :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag är ny här sedan igår! Och jag gillar dina kort! Snygga! Roligt!

  SvaraRadera
 6. Så underbar Lo och så mycket snygga detaljer.

  Kram ANneli

  SvaraRadera
 7. Hej du. Kul du fandt hjem til mig. Tack for besøget og kommentaren. Så måtte jeg jo også besøge dig og sikke fine ting du laver. Dette er et dejligt LO og nogle gullige barn du har dig. Hejsan från Danmark. =0)

  SvaraRadera
 8. Förstår att du är nöjd!! En superfin layout med härliga färger! Ha en skön helg!

  SvaraRadera