måndag 14 juni 2010

Skolavslutningen avklarad!

Skolavslutningarna är avklarad och nu är det sommarlov!! Underbart även om det är svårt att tro när man tittar ut. Men - det är ju perfekt scrapväder! Och vem är det som säger att man måste scrappa kort eller layouter? Inför midsommar är det ju bra att ha med sig en gå-bort-present så här kommer ett rätt använtbart tips.

Jag altrade lite konservburkar till barnens fröknar inför skolavslutningen. Det blev 3 olika blomburkar i olika storlekar, färgställningen blev densamma då jag köpte enbart rosa sisel (det där trådiga runt själva blomman).

Jag fick använt en hel del gamla spillbitar och det är ju alltid bra! Vindsnurran på pinne är en QK-dies som jag fäst med limpistol. Jag har även fäst det papper som jag har klätt själv burken med med limpistol. Ni som var på JP scrappen kommer kanske ihåg att DT-Linda demade just ungefär detsamma. Fast hon stoppade godis i sin burk :-)

Jag har använt mig av lite olika dekorationer, bland annat - band, blommor, blad, punchinella, pearlmaker, Martha Stewart punchar, men även lite QK-dies så som myror, jordgubbar och nyckelpigor.

En del mönstrade papper är från Magnolia och Pysselgumman samt "wellpappat" cardstock. Det mesta hittar du på JP, men mycket kan du säkert hitta i din egna scraphörna. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Lite närbilder

Så - kasta inte alla gamla konservburkar, spara några - de går ju att återvinna. Det finns ju de burkar där man kan låta locket sitta kvar lite på sniskan, kan bli himla fint!

7 kommentarer:

 1. Vilken trevlig idé och fint blev det också!

  Ingela

  SvaraRadera
 2. Så fina krukor, roligt att ha något kvar om man inte har gröna fingrar.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Underbar idé, synd att alla avslutningar är avklarade och alla presenter är fixade för barnens aktiviteter. Ska göra en till mig själv istället och ha på lut tills det blir julavslutningar.....

  Tack för inspirationen.

  SvaraRadera
 4. Jätte fint ....
  måste prova ...
  du är så kreativ..
  Britta

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Tack för din hälsning hos mig, det värmer! =) Har kikat runt i din blogg & massor med vackra skapelser hittade jag!
  Har du skrivit upp dig i min RAK-bok? Om inte & du vill det så kan du kika i min blogg under etiketten rak så ser du hur du ska göra.

  Kanske kommer postis med något gott till just di, vem vet! ;)

  Ha det gott, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 6. Supertrevlig idé - klar liftvarning på detta :)
  Du har verkligen lyckats fånga sommaren!
  Kram

  SvaraRadera