måndag 2 augusti 2010

Semesterminnen!

Idag är det min bloggdag på JPs blogg och jag ville göra något annorlunda. De här flaskorna har jag tänkt på länge och när vi var på stranden i Sandhammaren häromdagen så gjorde jag slag i saken. Så här i semestertider brukar vi ha en förmåga att samla på oss en massa fina minnen som inte enbart fastnat på foto. Här har jag återvunnit 2 blom-flaskor och fyllt dom med sand ifrån två olika stränder.

Jag lånade Relax-giftset (Qk) från DT-Linda och dekorerade flaskorna.

Sand från Sandhammaren utanför Ystad. Helt ljuvlig sandstrand! Men kallt i vattnet..brrrr!

Sand från Terrasini, Sicilien. Lite grovare sand, inte lika fin som ovanstående sand, men betydligare varmare i vattnet.

Tanken är nu att jag ska försöka samla lite sand om och när vi kommer till andra fina stränder och göra likadana flaskor. Dekorationerna behöver ju inte bestå av quickutz, det är ju bara fantasin som sätter gränser :-)

9 kommentarer:

 1. Vilka underbara små somriga flaskor! Jag har också haft tanken på att spara sand på detta viset men aldrig kommit till skott...men någon gång så...

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig idé och så fina de blev. Jättefint att ha stående framme. Snäckor har vi samlat men aldrig sand...
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Åhhhh så fina ,jag blev helt såld......vilken super härlig idé. Jättefina QK,dom var riktigt härliga. .....ja hela altet är bara så perfekt kära du!! =0)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken kul idé!! Själv brukar jag samla stenar från särskilt fina stränder, men i efterhand kommer man ju aldrig ihåg vilken man plockade var... Får kanske komma på något bra sätt att bevara de minnena också. :)

  SvaraRadera
 5. Det var dog en genial ide den vil jeg have i baghovedet næste gang jeg skal ud og rejse. Tak for ideen.
  vh Renne

  SvaraRadera
 6. Hold op for en god ide. Det vil jeg huske på næste gang, jeg er på sådan en tur.

  SvaraRadera
 7. Hej, det ser verkligen mysigt och kul ut.

  Hälsningar Pia

  SvaraRadera
 8. Gud vilka vackra flaskor - å vilket smart sätt att spara sina minnen på, har släpat hem sand från Gotland flera gånger men den har bara blivit liggande i påsar tills jag har slängt den...ska nog testa detta!

  SvaraRadera
 9. Så fina de är! Man blir glad av dem :-)

  SvaraRadera