söndag 5 september 2010

Bröllopskort

Den här stämpeln från Magnolia har jag haft ett tag men inte hunnit använda den, däremot har den varit utlånad i olika omgångar :-). Fick lite tid över igår, exprimenterade både med Promarker och Distress. Tycker nog ändå att det blir finare med Promarker, åtminstone när jag färglägger. Men jag övar vidare med Distress, kanske får jag in den rätta knycken... De mönstrade papperna, bården och swirlen - allt från Magnolia.

5 kommentarer:

 1. Så elegant! Jag har också denna stämpeln men har precis som du inte använt den men kommer att göra det framöver då jag fått en beställning på ett bröllopskort. Jag tycker att det skall bli kul att göra det och här fick jag ju lite inspiration.

  Ingela

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kort! Så härliga färger och snyggt dekorerat. Jag bara älskar detta Magnoliaparet.
  /Annette
  Ps! Ditt kinesTilda kort var minsann inte så dåligt det heller ;o)

  SvaraRadera
 3. Snyggt!!! Kul att se att kortmakeriet har satt fart igen :)Kram och ses på fredag....

  SvaraRadera
 4. Men hallå där Christina ;) Vad roligt att du uppdaterar med Magnolia stämplar nu för tiden och jag äälllssskar verkligen den här :) Du har helt rätt, du målar väldigt vackert med promarker.
  Minns hur jag brukade beundra dina kort på JP :)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Härligt fint kort.....du har minsann den rätta knycken hur du nu än bär dej åt skulle jag tro,det ser då ut så på kort efter kort som du levererar!! =)Så fortsätt "knycka" till det på ditt sätt du....*hi hi*

  Kram

  SvaraRadera