söndag 12 september 2010

Scrapträffen

Som sagt - vi hade en mycket trevlig fredagkväll med massa skratt, god mat och härlig inspiration. Stämning var hög men tyvärr tar ju arbetsveckan ut sin rätt. I alla fall fick jag gjort 2 kort och en layout. Det snackas ju en del med....

Första kortet, som barnens kusin ska få idag, är ett sedelkort. Mycket lätt att göra och kul med ett annat kortformat. Beskrivningen hittar du ute i högerkanten, scrolla ner en bit och så ligger det, under rubriken Tutorials, lite länkar till beskrivningar. Tack Anette för lånet av bladpunchen!

Nästa kort är ett beställningskort. Stämpeln har jag lånat av Pernilla. Tack! Färglagd med promarker. Tagen och swirlen är Magnoliadies, papper från G45.

7 kommentarer:

 1. Tack för en trevlig kväll!!! Jag kommer gärna fler gånger om det finns plats :)
  XX Lena

  SvaraRadera
 2. Hej vännen :)
  Stort tack för en trevlig kväll (igen ;)). Jag säger som Lena, finns det plats på ngn mer träff så kommer jag gärna :)

  Jag tycker dina Magnolia kort är så fina :) Kommer ihåg hur jag brukade stå och beundra dem på JP. Så du...sluta inte nu! ;) Dom är supersnygga och jag kommer definitivt prova på ett sedelkort. Kul idé med tutorials i sidebaren :)

  Ha en härlig söndag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Underbara kort! Speciellt sedelkortet var bedårande!

  SvaraRadera
 4. MEN ÅHHHHH så jädra fina kort.....nu vill jag bara rusa till köksbordet och skapa nåt!! Du är så himla duktig vännen,blir ju rent imponerad!! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 5. Tack för en kanonkväll! Det hade du verkligen ordnat bra! Måste hålla med de två första talarna, och hoppas att det inte var min första och enda träff med er. Alltid kul att träffa nya galna likasinnade.
  Såg ju aldrig dina kort på nära håll men de blev ju urfina. Du måste absolut fortsätta med korttillverkningen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tusen tack alla trevliga tjejer i allmänhet och Christina i synnerhet för en härlig fredagskväll som blev ganska sen...! Klart att jag också önskar vara med igen. Dina kort blev helt helt underbara!
  Kram

  SvaraRadera
 7. F och jag tillverkade tre likadana kort idag som är ämnade åt bio presentkort:-)
  TACK för tipset, nu blev det lite mer av kalaspresenten....
  Kram Bettan

  SvaraRadera