måndag 20 september 2010

Sommarlovsmorgon del 2

Så lika men ändå olika. Än en gång har jag använt samma foto och till och med likadana papper.Den här gången när vi var på Sommarlovsmorgon var det dom söta söta shampoo-flickorna i Timotej. Malmö hade vaknat och förstått att inspelningen var i Dockan och, till skillnad från när Erik G var där, så det var knökfullt med folk. Mest pappor... I wonder why?! Jag var laddad till tänderna med kamera, nya batterier men när jag skulle fota så upptäckte jag att minneskortet inte var i. Borta. Glömt. Hemma! Så irriterande - så mobilen fick stå till tjänst. Inte världens bästa foto men dom duger. Tyvärr fick jag inga bilder när gruppen tog badtempen, men det verkade kallt.

3 kommentarer:

 1. Oj vad mycket roligt och fint det hade kommit in här! Skäms att säga det men det är lääängesedan jag gjorde en ordentlig bloggrunda men nu när hösten kommer så går det liksom lättare. Vilka härliga LO:s på sommarlovsmorgon du har gjort. Många fina detaljer och papper.
  Ha en bra vecka.
  /Karolina

  SvaraRadera
 2. Vilket kul tema! Dina LO:s är såå himla fina!!!!
  Ha det gott
  kram
  ScrAnna

  SvaraRadera
 3. Måste säga att dina los är helt underbara. Storleken är bara så tilltalande. Synd att man inte har sådana album. Har precis köpt fler vanliga hos Jp.
  Kram Petra

  SvaraRadera