måndag 6 december 2010

Magnolia butiken!

I lördags hängde jag i ca 45 minuter i Magnolias butik i Borås! Ja det blev bara 45 minuter för sen hade jag nästan ont i magen. My god - vilken vacker affär!!! Inte bara alla fina stämplar utan alla julinspiration, alla fina kort som deras fantastiska DT:s världen över gör + all fin inredning dom sålde.Knasigt att åka från Malmö, via Göteborg, för detta nöje. Men jag var inte värst! I affären mötte jag två engelska tjejer som hade åkt från England bara för att gå i Magnoliabutiken. Känns tryggt :-). För er som inte varit där kan jag verkligen rekommendera ett besök. Nu hörde till saken att jag och mannen hade en egen-helg i Göteborg, därav avstickaren till Borås.
Det blev i alla fall en liten hög med nya fina stämplar, lite blommor och andra fina dekorationer.
I visited the Magnolia Shop i Borås this weekend and it was fantastic! What a beautiful shop! I have never been there and I hope it won´t be my last visit. I met 2 happy girls in the shop. They had travelled from the U.k only to visit Magnolia. So I wasn´t the only crazy one there ;-)

5 kommentarer:

 1. JAG VILL OXÅ ÅKA DIT......VILL VILL VILL!!! =)

  SvaraRadera
 2. Visst är den butiken bara så underbar. Jag är så nyfiken på deras inredning får väl bli en tur när vädret är lite bättre.
  Hoppas att ni hade en underbar helg.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Wowww lucky you!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 4. Wow you are lucky!
  Hugs Nicolet

  SvaraRadera
 5. Visst är det fantastikt att komma till Magnolias butik! Men man måste vara lite galen (som en del av oss är) för att blir helt såld av alla härliga saker som finns där. Och för att dra iväg alla milen ;o)
  Kram

  SvaraRadera