måndag 3 januari 2011

2 julkort i månaden / 2 Christmas cards a month

Ja kalla mig tokig men julkortsverkstan fortsätter här hemma. Jag har bestämt mig för att angripa det här med julkorten på ett annat sätt. Det blev så himla stressigt i december och jag fick inte skickat till alla som jag ville. Därför har jag bestämt mig för att göra 2-3 kort i månaden så när december kommer (igen) är jag färdig. Kanske...

Well..call me crazy but I´m still making Christmas cards. I have decided to tackle this with Christmas cards in a different way. It was so very busy in December and I didn´t send cards to everyone that I wanted. I´m going to make 2-3 cards a month so when December comes (again), I am ready. Maybe ...


Jag har legat nerbäddad i en hel vecka nu med tidernas förkylning. Både jag och barnen har legat i varsin hörna i soffan och tittat på allt som varit på tv. Såå tråkigt. Igår bestämde jag mig för att nu får det räcka. Det blev två julkort istället. Najs!
I came down with a terrible cold after Christmas eve and have been on bedrest for the last week. Very borring! Both me and the kids have been in the opposite corner of the couch and watched everything that was on TV. But yesterday it was enough! I made two Christmas cards instead. Nice!

13 kommentarer:

 1. Att göra ett par julkort i månaden from nu är du inte ensam om att tänkta... Även jag hade den idén, även om jag inte kommit igång än. Tänker inte stressa med julkorten jag ska skicka såsom jag gjorde nu.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Himla smart faktiskt att göra så med julkorten. Jag bestämde mig för samma sak förra året men sen blev det inte av ivarjefall. Jag kanske får göra det i år istället :)

  Super snyggt kort *nickar*

  Hua för att vara sjuk.
  Krya på er.

  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 3. hm det här borde jag hänga på, han inte heller med att göra till alla.
  Tänk bara så skönt att slippa stressen in i det sista,avgjort jag hänger på.
  Krya på er, tråkigt att ni blir dåliga mitt i ledigheten.
  Här kommer lite krya på er kramar,Petra

  SvaraRadera
 4. Jag har också tänkt samma tanke - jag hänger på! :-)

  SvaraRadera
 5. Kul ide!!! Jag har oxå börjat med typ samma. Jag tänkte göra ett i veckan men två i månaden kanske är mer realistiskt. Jag hänger med på utmaningen =)

  Ha det gott,
  /maria

  SvaraRadera
 6. These are truly amazing cards Christina! Looking great!!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 7. Jag hade samma problem i december - till slut fick jag skicka köpekort (tråkiga sådana) till några av våra vänner. :( Har också funderat på att fortsätta med julkortsproduktionen, men blev nog lite utbränd före jul... ;) Nu kanske det är dags att sätta igång i lite lugnare tempo.

  Jättefina kort, som vanligt! :)

  SvaraRadera
 8. Vilken god idé du fått, håller med om att julkortstressen kan förta lite av det roliga med julen. Undrar bara om jag har diciplinen som krävs.

  Dina två julkort är jättefina.

  Gott Nytt År från Ingela

  SvaraRadera
 9. Två julkort i månaden, kanon för att slippa den årliga stressen.
  Dina kort är så fantastiskt fint målade.

  Hoppas att du mår bättre och att även barnen är igång igen!
  kram
  ScrAnna

  SvaraRadera
 10. underbara kort du gjort. tror att vi kommer att höras av mer ganska så snart,hi,hi!

  SvaraRadera
 11. hej igen. ville bara säga att det ska bli så kul att jobba ihop med dig hos craft us crazy, o extra kul är det ju att du e svensk.

  SvaraRadera
 12. SJUKT bra idé....ja eller friskt bra idé!! =)
  Det borde jag med göra!
  Dom var verkligen helt underbara ,det översta skulle jag smälta som stearin om jag fick...dom färgerna är bara såååå fina!!

  Kram och krya på er

  SvaraRadera
 13. Detta är en himla bra idé! 2 i mån.
  borde man fixa! Tycker jag börjar tidigare och tidigar för varje år,
  men ändå fick jag inte ihop så det räckte. Jag hänger på!!!
  Kramar

  SvaraRadera