torsdag 5 maj 2011

Christina vs Anna

Jag utmanade Anna igen och fick fart på kortmakeriet, ja kanske mest för hennes del. Vi har gjort varsin lift av Anna Hektors fina kort. Mitt kort är en blek kopia jämförelsevis. Däremot är det kul att utmana varandra :-). Och kreativt!

I challenged my friend Anna again! This time, we would copy a card that Anna Hektor done. My card is a pale imitation when compared. But it´s fun to challenge each other! And creative!

5 kommentarer:

 1. Hej Chris!
  Snyggt kort, enkelt men stilrent! Det gillar jag. Ska nog ge mig på det också, jag har lite beställningskort framför mig som måste bli klara. Det mest besvärliga är ju när det är önskemål inblandat, he he. Då får man ju inte göra som hjärnan visar upp bilder på...!
  Ha det gott, Annacarin

  SvaraRadera
 2. Äsch, det är ju jättefint! Jag älskar den där dova turkosa färgen, för hoppas att den blir kvar ett tag! :)

  SvaraRadera
 3. Det där mönstrade pappret du har i botten är ju helt fantastiskt förresten. Ju mer jag tittar på det desto snyggare blir det! Var kommer det från? (Inte för att jag behöver fler möstrade papper, men...)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar ditt kort... just att det kan vara så enkelt och samtidigt så snyggt. Härligt val av papper.. Ha en lugn och skön helg i solen! Kramizar

  SvaraRadera
 5. Sedärja! Tjusigt! :-)Kul att kunna vara inspiration till dig för omväxlings skull...! annar är det ju mest tvärtom!

  SvaraRadera