fredag 13 maj 2011

Tack/Thanks

Inlägget som försvann! Blogger har strulat i två dagar och det försvann några inlägg som jag får återställa. Lite meckigt! I-landsproblem...

Viktis ska stänga i Limhamn och det känns ju så klart tråkigt, i synnerhet när man hittat en konsulent som man trivs med. Det har blivit många goa skratt fast vågen kanske inte visat vad man önskat. I alla fall var det sista gången igår och vi ville så klart tacka för den här tiden. Det blev en blomma och ett litet kort - eller rättare sagt - en stor tag. Jag har använt mig av Quickutz-vågen, perfekt i detta sammanhanget. Texten har jag skrivit ut från datorn.

My weight watcher´s - lady is closing her office where I live and we would like to thank here for all the support and laughter. So I have made her a card, or a tag, and I have used the Quickutz-scale which is perfect! All the beautiful papers are from Maja Design!

6 kommentarer:

 1. This tag looks really stunning!
  Hugs Nicolet

  SvaraRadera
 2. Himla trist med blogger... Har också fått skriva nya inlägg och alla fina kommentarer är borta. :( Blev så glad när du skrev en kommentar!

  Snören jag använder kallas för twine eller Bakers Twine. Dom finns i dom flesta scrapbooking affärer, pysselaffärer och blomsterhandlar. Jag har bla köpt dom av Mollys Scrapbooking och en del har jag handlat på etsy.

  SvaraRadera
 3. härligt kort och texten är ju perfekt till ändamålet :)

  SvaraRadera
 4. Fint kort:) Ja vi har verkligen haft ett i-landsproblem, man blir tokig när det inte funkar..Trevlig Helg, Kramar

  SvaraRadera
 5. Neeej va trist! Både med Blogger-strulet (grrrr) och VV. Gick ju själv där i några år och trivdes jättebra. Var ska du nu gå?

  Har lagt upp dig som länk på min blogg under min utmaning :) Så nu finns du länkad på 2 ställen hos mig, DET är det inte många som kan skryta med ;)

  kram

  SvaraRadera
 6. Åh så mycket fint!!! Jag har varit dålig på att titta runt och får just nu en riktig påfyllnad med inspiration. Underbara kort du gör =)
  Hoppas du får en trevlig helg!

  SvaraRadera