lördag 30 juli 2011

♥ Hjertebodens Juleblogg juli ♥

Det var med nöd och näppe jag hann klart juli månads julkort för Hjertebodens juleblogg. Så det är lite med andan i halsen jag skickar in dom :-)

Det har ju varit lite semester här i min blogg men nu är det full fart igen :-). Den här Magnolian är ju bara för söt och jag har valt några av mina favoritfärger, i alla fall den turkosa. När jag sen skulle sätta ihop kortet upptäckte jag att jag knappt hade några rosa-mönstrade papper, hur det nu är möjligt? Gräva gräva i spillbitslådan....!

7 kommentarer:

 1. Åh, vad snyggt!
  Är det detta som du tyckte tog lång tid? I så fall kan jag förstå det för det är väldigt välarbetat :)
  Så många snygga detaljer :) Vad sägs? Du får lite rosa mönsterpapper av mig så får jag lite röda av dig ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men herreminje.....vilka helt makalöst underbar julkort du har gjort!! WOW! Superfina och jag ska nog lägga dom på näthinnan så man kan få lite draghjälp av dina kort....;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Superfina kort alla tre! Får leta upp dina julkort och låta mig inspireras av dem när det är dags för mig att börja (vilket borde vara nu, men...).

  SvaraRadera
 4. Åhhhh vad mycket fint det fanns här inne, första gången jag är inne och kollar ..... det senaste kortet tycker jag mycket om , den stämpeln köpte jag när jag var på Magnolia i torsdag, jag tror faktiskt att du och jag pratades vid (satt på varsin barnstol)visst var det kul att få gå och kika i lung å ro .........

  //anneli

  SvaraRadera
 5. så fina färger Tilda är målad i och jag fattar inte att det kan bli så fint med PM. Gillar dina papper, hihi. De andra korten är också superfina men detta var min favorit. Kankse dags för julkort på fredag:))) Ha en underbar vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Dina kort är verkligen otroligt fina! Gillar färgvalen du gjort här... :-)
  /Pillan

  SvaraRadera
 7. Hi Chris, this a such a lovely card! I like the button with the nice bow and the funny tape you used. All of it is perfectly arranged! Beautiful creation.
  Hugs, Alessandra

  SvaraRadera