söndag 4 december 2011

♥ Hjertebodens juleblog december ♥

20 dagar kvar och jag är färdig med mina julkort! Som de flesta vet antog jag Hjertebodens julkortutmaning ♥ detta året och nu är jag i final. Jag har gjort 3 julkort varje månad och idag blev jag färdig med mina tre sista. Det har varit en rolig utmaning och jag hoppas att dom fortsätter nästa år! Håll tummarna att det kanske blir jag som vinner! Nu till mina julkort! Denna gången använde jag mig av Some Odd Girls nya julstämplar.


1. Deer Mae

2. Hollyday Gwen


3. Tree Trimming Kaylee


Temat som jag har hållt mig till denna gången är de fina paper doiliesen och knappar. Som sagt - det har varit utmanande och roligt! Jätteskönt att vara färdig i tid. Jag tycker det är jätteroligt att göra julkort men det är inte kul när det blir stressigt.

Trevlig 2a advent på er ♥!

6 kommentarer:

 1. så fina. speciellt förtjust i stjärnorna - hur har du färglagt dem?

  SvaraRadera
 2. MEEEEN WOOOOW!!! Dom där korten är ju bara tokfina vettja....oj oj vad du är flink! =) Du har en skön stil på dina kort och jag tycker det är så härligt när man kan se vem som gjort korten..LÖVLY!

  Kraaam

  SvaraRadera
 3. These are really wonderful Christina!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 4. Tjusiga knappar! ;-) strångt att du höll i hela året- respekt!

  SvaraRadera
 5. Va skönt att vara klar med julkorten! Själv är jag inte ens i närheten och nu börjar jag bli riktigt less. Vilken bra utmaning att göra tre varje månad, tror nog att jag får göra det nästa år så slipper man sitta här i sista stund.

  SvaraRadera
 6. Helt underbara julkort <3

  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera