onsdag 27 juni 2012

Under the Sea Mae

Oj det blev visst sovmorgon idag! Ja är det semester så är det :-) Även om vädret inte känns så somrigt. Men då kan man dra nytta av att man kan vara inne i alla fall. Och scrappa....

Idag bloggar jag den här lilla godingen, Under the Sea Mae från SOG, på Scrapfabriken. På vinst och förlust färgade jag håret rosa och det funkade faktiskt. Gillade det skarpt. Jag vet att Anna-Maria aka Rimna brukar göra det ibland, men själv har jag inte vågat innan.


Jag har färglagt håret med Twinklings, gamla som gatan och har stått och dammat i min hylla. Tanken var att jag skulle färglägga med Distress Markers och sen måla över med Perfect Pearls från Rangers men jag hittade inte min i röran. Jag har tre Twinklingsfärger kvar och dom kommer nog användas flitigt!

Vill ni veta mer om material, surfa då vidare till Scrapfabrikens blogg!

4 kommentarer:

 1. SÅÅ superfint kort, det blev riktigt snyggt med rosa hår, har ealdrig provat att färglägga håret rosa, men måste nog ta och testa det :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Wow, verkligen en cool effekt med råååsa hår, Chris! Hon ser underbar ut :) Aldrig fel att få användning för sina gamla grejor ;)
  Ses imorgon!
  Kram!

  SvaraRadera