måndag 6 augusti 2012

Vecka 23


Det damp ner ett tjockt kuvert i min brevlåda idag med en massa stämplar från Gummiapan!!! Har ni sett deras nya?? Superfina!! Det är ha-begär på allihopa kan jag säga!

Satt och var fullständigt uttråkad innan framför teven och ibland får man bara inte loss tummen till att göra nåt men jag drog mig i kragen och tände lampan över skrivbordet och drog igång. Visserligen ligger jag lite back med mina veckolayouter men några foto har jag utskrivna. Bland annat detta. Ett favoritkort! Lite suddigt men ändå så bra!

Vecka 23


(Tyvärr sjabblade jag uppe i hörnan och det retar mig så in i hoppsan)


Sen häromdagen så var det en härlig utmaning på FB gruppen En kväll, en utmaning. Det var en färgutmaning och de färger man fick använda var grön, orange, gul och vit. En härlig utmaning! 


Jag valde att scrappa det här busiga fotot på Elin, taget på hennes födelsedag när hon provar nya baddräkten. Med Tingeling på! Minsann! Ser ni blicken? :-)

Tjingeling!

6 kommentarer:

 1. Superfint som vanligt! Jag blir så sugen på att scrappa när jag ser dina layouter :) men får aldrig tummen loss!

  SvaraRadera
 2. Underbara layoter båda två ♥ båda fotona är speciella ♥♥

  SvaraRadera
 3. Supersnygga layouter båda två. Gillar särskilt den nedre, så fina färger. Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Två kanonfina LOs! Gummiapans stämplar är såå användbara och läckra!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Den undre med söta dottern har jag ju sett förut i "En kväll - en utmaning", men den andra fick jag beundra först nu! Jätteläcker!! Är det Gummiapans stämpel, de där hexagonformerna??

  SvaraRadera
 6. Såååå fina layouter!! ♥ Är det bara stämplar och washi på den övre?

  SvaraRadera