måndag 29 oktober 2012

Göteborg och skissutmaning

Måndag idag och jag är tillbaka från en helt underbar helg i Göteborg. Jag och Anna åkte upp i fredags och bodde över på ett supermysigt hotell i Fredriksberg. Vi hade högtflygande planer! Det blev ett besök på Magnolia i Borås och efter det gick vi på mässan där vi träffade både Scrapfabriken-Helen och Gummiapan-Jeanette. Naturligtvis fick vi ju shoppat en del :-) och njutit av det über-vackra höstvädret. Att jag sen även träffade min gamla klasskamrat från gymnasiet gjorde ju inte helgen sämre. Det har varit en toppenhelg! En sån som jag lever länge på!

Jag har helt glömt att visa min layout som jag gjorde till skissutmaningen som var för någon vecka sedan i FB-gruppen En kväll, en utmaning.
Inte nog med att man skulle följa skissen man kunde även använda sig av färgerna som Ulrika hade gjort skissen i. 


Ulrika gör supersnygga skisser och dessutom sjuksnygga layouter. En stor inspirationskälla!

Tyvärr är inte fotot det bästa. Det är tagit med min telefon och sen när jag skulle skriva ut det så strulade naturligtvis skrivaren. Men ibland behöver inte fotot vara perfekt för att rätt känsla ska infinna sig. Vi tog det här när vi var iväg på vår Mallorca resa för några veckor sedan. Inte ofta vi hamnar båda på samma foto och dessutom ser glad ut :-)

Ni måste hålla utkik på Gummiapans sida - hon släpper snart nya finfina stämplar!!

Ha en fortsatt fin måndag!

3 kommentarer:

 1. Åhhhh såååå himla fint!!! Helt underbar LO!! Toppen jobb tjejen!! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag är över dina fina kommentarer i min blogg, de gjorde att jag hittade hit till dig och här var det ju fullt med inspiration! Denna layout tex är ju hur fin som helst, snyggt!!

  SvaraRadera
 3. Ja, den här blev så HIMLA snygg!! Gillar cirklarna runtom och det snygga färgerna! Tack för så fina ord om mina skisser och mina layouter!
  Kram på dig!!

  SvaraRadera