onsdag 6 februari 2013

Krya på dig-kort!

Såna här kort är ju alltid bra att ha färdiga. Speciellt vid den här tiden på året. Alla runt omkring en är antingen sjuka i influensa eller magsjuka. Det minsta man kan göra då är att försöka pigga upp någon med ett kort :-)


Letade fram ytterligare en gammal goding från Magnolia. Jag sålde av en del av mina Magnolia-stämplar för över ett år sedan men jag är så glad att jag valde att behålla de här gamlingarna. Dom är ju väldigt charmiga och nu när jag lär mig mer o mer färgläggningsteknik så blir dom ännu finare! När jag köpte dem så visste jag inte så mycket om o hur jag skulle färglägga dem. 

Färglagt med Copics in nån rosa/lila nyans och som vanligt har jag använt mig av papper från Maja Design, både gamla och nya. Bakgrundspappret är nog från en av MDs första kollektioner. Förstår inte varför jag sparat på det, lite "synd att använda" :-). Nån som känner igen sig?

6 kommentarer:

 1. Kanonfint kort som vanligt när du är i farten :-) Så söt dies...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefina och bra att ha som du säger.
  Stämpeln är så charmig.

  Kram från. Maud

  SvaraRadera
 3. Nåååh, vad söt en stämpeln var! Låna? ;) Snyggt kort, som vanligt. Börjar bli sugen på att köpa sånt där nät som du har bakom bilden. Så snyggt!

  SvaraRadera
 4. Åhhhhh så gulligt är ju detta kort!! <3

  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Härligt kort, de äldre stämplarna är så charmiga och söta, tyvärr har jag inte så många själv.
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Kul att se "stämplarna" på så många olika kort :D

  SvaraRadera