torsdag 20 juni 2013

Bröllopsbeställning

Idag bloggar jag lite bröllopsinspiration på Scrapfabrikens blogg.

För en tid sedan fick jag en beställning till ett bröllop. Det skulle inte vara ett kort utan en framsida till en vinlåda i trä. Jag fick fria händer, så i lördags satt jag mig ner. Hade en tanke och en idé. Magnolias brudpar var givet + Magnolias nya bröllops-bakgrundsstämpel som jag skulle använda för första gången. 

Jag färglade stämplarna som vanligt, men sen körde jag fast lite...skulle jag våga mig på att skissa fram några moln? Eller skulle jag bara "skugga" med ljusturkost? Jag slängde ut frågan till både Helen och några av mina FB-vänner och fick blandade svar så jag bestämde mig sen för att sova på saken :-)

Utan bakgrundoch med - det blev bara en ljusblå bakgrund. Jag vågade mig inte på molnen :-)Sen kom nästa "vågar jag" - Frantage! Vet ni vad det är? Ett slags embossingpulver, mer dekorativt än vanligt embossingpulver.Sagt o gjort - man måste ju leva lite på farliga sidan - så jag skred till verket! Lite nervöst eftersom jag var så himla nöjd med färgläggningen.

Duttade ut Frantage runt om motivet och sen värmde på under ifrån med min embossingfön. Och eftersom symaskinen numera står framme fick den jobba! Det blev hyfsat bra! :-)Framsidan i sin helhet


Framsidan mäter ca 30x26 och färgerna fick gå i trälådans färger. I mitt DT-paket sist hade Helen skickat med dekorationer som passade perfekt! Jag passade även på att embossa frantage på Magnolias hörndies. Då blev dom lite "metall-lika"

Beställaren hade en speciellt önskemål med den här framsida och det var att texten "Öppnas om 5 år" skulle vara med. Så det fnulade jag lite på och kom fram till att en tag, som man kan hänga i handtaget på trålådan, blir bäst.

Med spillbitarna från framsidan så gjorde jag därför en tag. Sist men inte minst!

Här är lite bilder som jag fick mailade till mig från Helene som var beställaren. Här har hon fäst framsidan på vinlådan.

Det var allt från mig, hoppas ni orkade läsa hela inlägget!

Ha en skön midsommar!!


2 kommentarer:

  1. Så jäkla galet snyggt.... du är så himla duktig Skåne tösen ♥

    Kraaam

    SvaraRadera
  2. wow så fint det blev, och visst är det roligt med frantage trots ned skräpningen., kram

    SvaraRadera