fredag 30 augusti 2013

Mini-tutorials för Scrapfabriken

Då var det dags för mig igen att blogga för Scrapfabriken. Jag berättade nog förra veckan att jag haft svårt att komma igång efter semestern men nu får det räcka! Det är så himla tråkigt att komma in i en svacka och prestationsångesten visar sitt fula tryne.
Men nu är det slut med det!

Jag har utmanat mig själv lite att maska ihop flera stämplar för att skapa lite mer liv och för att variera mig själv.


Jag har maskat ihop Pippi-Tilda med Tulip Walkway och sen har jag stämplat dit de söta små fåglarna. Jag har som vanligt färglagt med copics som ni kan se på filmsnuttarna.

Jag satt och lekte med Instagram samtidigt som jag färglade stämplarna igårkväll. Man kan ju numera även lägga upp små filmer på 15 sek och på det viset så kunde jag skapa en mini-tutorial. Himla kul faktiskt!


Första klippet!Andra klippet!Och sista tredje klippet (tyvärr inte filmat med samma telefon)


Hoppas ni står ut med kvaliteten!

Ha en bra helg!!

2 kommentarer:

 1. Riktigt galet så fint det här kortet är....löv it!! Och dina små filmer är verkligen underhållande...älskar att se andra färglägga. Min mojo är totalt bortblåst för stunden så jag får roa mej med all kolla lite på andra bara...=)

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Så underbart sött! Jag tycker att du ska maska mer hi hi. Det gjorde du toppenbra. Din färgläggning är makalöst snygg. Jag vet hur det är att befinna sig i en pysselsvacka. Jag har också en just nu. För min del tror jag att det beror på att jag hellre vill vara ute i skogen än sitta vid pysselbordet. Hoppas att motivationen återkommer snart. Annars får vi gå på pysselshopping. Lite nytt brukar göra susen, hi hi.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera