lördag 28 september 2013

Ny utmaning på Copic Marker Sverige

Då drar vi igång en ny utmaning på Copic Marker Sverige idag. Denna gången är det Linda/Pysselbus som håller i utmaningen och hon utmanade oss att göra kort till killar /pojkar/män.

Många av oss fastnar när vi ska göra kort till killar. Det finns ju så mycket till tjejkort, dels en massa fina stämplar men oxå en massa fina pimsiga dekorationer som kanske inte passar när man vill göra ett fräckt killkort. Själv tycker jag det är rätt kul att göra killkort. Jag har gjort några den sista tiden och har hittat min grej tror jag. Kenny K tycker jag passar perfekt, de blir lite fräcka med klatschiga färger. 

Här är mitt inspirationskort till utmaningen


Visst är han cool! Jag gillar verkligen att skapa med de här stämplarna. Tokgillar färgerna jag valde. Denna gången jobbade jag lite annorlunda. Jag var på scrapträff och hade packat minimalt med mig, lite paperpads och cardstock. Det var så liten packning att inte ens saxen fick plats (läs glömde). Men jag gjorde som så att jag kollade vilka toner jag hade med mig i paper padsen, wellpappen var given och kortbasen. Så det fick bli grått, beige, orange/rött och så lite stjärnor på det.

Mer om vilka färger får ni läsa på CMSs blogg men stämpeln - den hittar ni hos Scrapfabriken!

3 kommentarer:

 1. This boyscard is so cool!
  Hugs Nicolet

  SvaraRadera
 2. Ett fantastisk kort!! Och en sånn skattkammare för kortinspiration här på din blogg!! Underbart! :-)

  SvaraRadera
 3. åh, så härligt sprakande kort!Toppensnyggt, passar perfekt till en kille. Gillar verkligen den där Kenny K stämpeln. Ser att jag behöver införskaffa den :)

  Kram Katja

  SvaraRadera