lördag 21 december 2013

Fler tändsticksaskar

Petra beställde några tändsticksaskar för någon vecka sedan och dom satt långt inne tyvärr. Varje gång jag började så fastnade jag i nåt annat. Färglade nåt helt annat än jag tänkt mig. Men till slut fick jag tummen loss. Jag såg på duktiga Elisabeths blogg häromdagen ett kort som hon gjort och där hon hade färglagt utan linjer. Alltså hon hade stämplat motivet med en ljusare stämpeldyna och det såg helt underbart ut, men så är hon oxå sååå duktig! Jag fick så klart för mig att testa. Så jag packade in ungarna i bilen i söndags och körde till Pema. Köpte på mig några olika Memento-dynor, dom är ju bra att ha till annat med :-)

Första asken


Jag stämplade med Mementos Potters clay och då blev linjerna ganska ljusa. Det var himla svårt att färglägga utan linjerna men samtidigt kul med en ny utmaning. Fast jag sagt att jag inte skulle ge mig in på det där..... Det enda som stör mig lite är att stämpeln nu ser lite suddig ut. Och så tyckte jag att jag misslyckades våldsamt med de gråa vecken....

Hår E35-50, Y23-26, YR24
Hud E11-21-00-000-R20
Veck/Vingar W3-2-0/BG000-0000


Andra asken


Här måste jag då säga att jag blev sjukt nöjd! Kolla rosetten! Den blev sååå fin!! O gissa vilka pennor jag använt. Helt otippat en grå och några i E-serien! Denna röda kombination kommer jag aldrig överge! Såå snyggt! På det stora hela blev jag mycket nöjd med Tilda :-). Och så fick jag använt mina spillbitar till askarna!

Hår E37-35-33
Hud E11-21-00-000-R20
Rosetten T5-E19-08-R24
Grå W5-3-2-1

Ha en fortsatt skön lördag!3 kommentarer:

 1. Jösses så himla mycket fina kort det är här...man blir ju rent lyrisk! !! Grymt så duktig du är ♥

  Ha en underbar julhelg vännen
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilka fina kort du har gjort! Du är ju fantastiskt duktig med copics!

  Tack för den söta kommentaren på min blogg! Jag återkommer snart till din sida, den ligger redan under mina favoriter. :-) God Jul!
  //Joanna
  www.hartybyheart.com

  SvaraRadera
 3. Underbara tändstiksaskar.
  Önskar dig en riktigt GOD JUL
  Kram Anneli

  SvaraRadera