fredag 10 januari 2014

Time 4 Tea

Idag bloggar jag för Scrapfabriken och precis som förra veckan så inspirerar jag med en stämpel från Time 4 Tea. "Fall Love" heter den här och jag tycker nog att den kan användas oavsett årstid eller högtid. Passar ju himla bra nu när vi närmar oss Alla hjärtans Dag.Satt och vände o vred på papperna ganska länge igår. Fäste papperna som jag tänkte mig och när jag sen skulle fästa motivet så vände jag på underlaget helt o hållet, blev tom bättre än den ursprungliga tanken =). Däremot kunde jag inte bestämma mig att försöka hålla det enkelt och avskalat så jag gick o la mig och sov på saken istället. Sen imorse så funderade jag på blommor och var i så fall, men la ner det ganska snabbt. Vimplar fick det bli istället i ena kanten, men efter att min son kommit o babblat om något så glömde jag snabbt bort mina vimplar och vips så var kortet färdigt. Eller....? Såg nu att jag fick satt fast en vimpel i alla fall...., får kanske komplettera med någon mer innan kortet skickas =)

Pennorna jag använt
Hud E11-21-00-000-R20
Hår E51-53-43
Tröja E42-41-40
Kjol/mössa/skor N7-5-3
Rött E27-24-22

Ha en trevlig helg!

2 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort!
  Å som du skriver, så kan man ju faktiskt använda stämpeln när som på året :)

  haha! Skönt att det finns flera som jag. Sitta å vända å vrida på vartenda papper för att slutligen inte bli alls som man kanske tänkt sej (om man tänkt nåt alls!) ;)
  Å så slutligen sova på saken ;D

  Trevlig helg! :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Ett superfint kort med lagom mkt vimpel ;) Stämpeln är så söt också och du får alltid till det så bra med pappersbitarna. Liftar gärna.
  Kram och ha en fin kväller.

  SvaraRadera