torsdag 27 mars 2014

Man tager vad man haver......

Idag bloggar jag för Scrapfabriken och det var några veckor sedan. Förra veckan ställdes in pga en mycket envis förkylning och jag låg helt däckad. Sen den här veckan har jag haft fullt upp med att gå över mitt Copic-material till första kursen som jag ska hålla i på söndag. Gissa fjärilarna!!! Något nervöst!

Jag har länge velat prova att göra ett sånt där hörnbokmärke och jag hittade en tutorial i senaste Magnoliatidningen som var tämligen enkel.

Stommen är i Kraft och sen har jag använt mig av spillbitar + ett litet fint kort från en restaurang i Tallinn. Ellie kom hem med det efter hon varit där på sportlovet och tyckte att jag kunde nog använda det till något. 

O det kunde jag ju! Tänkte att bokmärket kunde ju användas i en kokbok och då funkade detta perfekt. Chalkade kanterna lite så det passade ännu bättre.Så här ser det ut när det blev klartLetade fram bästa kokboken att använda bokmärket i.Hur bra blev inte detta? Enkelt, stilrent och lätt att göra.Toppenkul! Det får bli fler såna här!


Ha en fortsatt skön dag! Ikväll ska jag lägga sista handen på kursmaterialet och lugna mina fjärilar =)

1 kommentar:

  1. Jättesnyggt! Gillar sådana som man trär på sidan. Jag brukade göra pyttesmå sådana när jag var i tonåren.

    SvaraRadera