fredag 23 maj 2014

Till studenten

Vi närmar oss studenttider och jag har fått ganska många beställningar på studentkort! Att göra studentkort bland det roligast jag vet. Dels för att stämplarna blir verkligen använda och för att det är ju en glädjens tid. Jag kommer själv ihåg den där speciella känslan =)


Här var jag tvungen att improvisera. Jag hade färglagt stämpeln och stämplade dit texten när jag tappar akrylklossen över ena hörnet och texten stämplas flera gånger, väldigt svagt visserligen men det såg ju för j....t ut! Svära lite, konsultera lite med Louise och sen fram med frantaget. Som tur är har jag ett pulver som är lite rosa/guld-aktigt. Inte vad jag hade tänkte mig egentligen men att börja om fanns inte heller i min värld. Resultatet blev rätt ok.

Grattis-stämpeln och de mönstrade papperna är från Gummiapan och Till Studenten-stämpeln är från Magnolia. 2 kommentarer:

  1. Häftigt studentkort! Jag har också studentstämplarna från Magnolia.. De visar verkligen den glädje som man känner på sin studentdag.. Tråkigt när man tabbar sig sådär, men du löste det ju på ett bra sätt tycker jag.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Kortet blev verkligen jättefint!!!

    SvaraRadera