måndag 1 mars 2010

Nytt från Inkido!

Inkidos nya papper och stämpel! Stämpeln är såå fin! Finns att köpa på JP Hobby, den och många andra nya Inkido stämplar.

Jaja - jag vet! Det ÄR bara 1 mars! MEN - jag utmanar mig själv detta året (och inspireras av några tjejer på nätet, ex Rimna och Nilla) att göra några julkort varje månad. Tänkte samtidigt visa att man måste inte använda sig av just julpapper. Fler som vill anta utmaningen?
Ni hänger väl med på JPs CC? VårRus hela mars, klicka på bilden ute i högerkanten!

6 kommentarer:

 1. Härliga kort, men jag hänger inte med på att göra julkort nu trots att jag är ett riktigt jul-freek och håller med om att till julkort behövs inte julpapper! Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Wow, Christina :)
  Dom här korten har du verkligen lyckats bra med, de där Inkido stämplarna måste jag nog köpa ;)
  Tack för inspirationen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. tack för din kommentar hos mig. Jag blir så glad när någon lämnar spår efter sig. Superfina kort du fått till, stilrena. Kul ide med julkorten. Jag tittade faktiskt en extra gång på inläggets datum :-)
  Tack för inspiration!!
  //maria

  SvaraRadera
 4. Så himla snygga kort :)

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 5. Supersnygga kort alla 4!! Jag tycker det är ballt att du står på dig och knåpar med julkorten! Det märks att det blir lite annorlunda stil på dem, inte så tradtionellt med rött, grönt coh tomtar när de tillverkas i mars och det gillar jag =) Kunde tyvärr inte hoppa på Vårruset eftersom jag missade att man skulle köpa ett kitt, har lite mycket i plugget nu också så det får bli en annan gång =(
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Å vad kul att jag har inspirerat någon :)(och syster med*L*)
  De var jättefina korten
  Vad du är duktig, gillar färgerna skarpt.
  Kram Nilla

  SvaraRadera