måndag 11 juli 2011

Stoort kort!

Äntligen! Det här kortet skulle jag gjort för länge sedan. Fick nog beställningen i våras nångång och jag tänkte "amen det är lugnt!" Jovisst... men nu fick jag tummen loss och gjorde klart kortet. Lite trixigt var det eftersom min syster, som beställt det, ville ha ett stooort kort. Det blev 22x30 cm, större gick inte att göra för det ska gå ner i kuvertet med. Mest nöjd är jag nog med att jag fick till tårtpapperna som ett hjärta. Samtidigt som detta ska resa hela vägen till Ungern så passar jag på att delta i Whiff of Joys senaste utmaning "Lace & Pears".

My sister wanted me to make a wedding card and I have known about it a couple of months but I haven´t got around to do it. But today, at last, I did! She wanted a big card and I made it as big as I could, 22x30 cm. The card is travelling to Hungary and I´m also entering it in Whiff of Joys latest challenge "Lace and Pearls".


Passar även på att säga GRATTIS till min lilla lillasyster!! Ses snart!

10 kommentarer:

 1. Vilket fantasiskt kort!
  Jag ser att det är stort men kan nog egentligen inte greppa hur stort ;) Läckert med bröllopsparet från Whiff of joy och de är så fint målade :) Underbara gröna toner :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. A beautiful and romantic card!
  Hugs Nicolet

  SvaraRadera
 3. Men såååå himla coolt med ett så stort och härligt kort....och du har ju fyllt det så perfekt som det bara går,ett helt underbart kort som flyger fram dit det ska....=)

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Inte illa att lyckas göra ett såååå stort kort!! Häftigt!! Gissar att man inte gör det för ofta? =)

  Jättefint!

  Kram Lindha

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. ÅÅååååh helt underbart vackert kort!!!!
  Ursnygga komponerade färger och alla detaljer, sååå fint!

  Tack för tipsen med blogger problemen :) Jag har dock redan Google Crome som webbläsare just för att explorer strular så, men det funkar ff inte :/ Nåväl, nya tag :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Tjusigt! Älskar färgerna!

  SvaraRadera
 8. jättefint! gillar stämpeln med brudparet!!!

  SvaraRadera
 9. underbart kort och det blev ju så bra trots att det är sååå stort. Håller med Louise om att målningen är superfin. gillar att siffror och bokstäverna är samma, vad heter dem?
  Kram petra

  SvaraRadera
 10. This is just a gorgeous card.
  Thanks for sharing at WOJ challenges.
  Hugs Kylie

  SvaraRadera