onsdag 14 september 2011

Cupcake Ruby

I mitt senaste DT-paket så hade Helen stoppat ner bland annat denna gulliga stämpeln från Sparkle Creations - "Cupcake Ruby".

Jag har som vanligt färglagt stämpeln med ProMarker. Det är himla kul att färglägga. Jag började min bana med distressers men hmm...nä det var nog inte jag, även om det blir superfint. I synnerhet när man är proffs på distressers som Rimna till exempel. Förflyttade intresset istället till ProMarker och där har jag fastnat, även om jag sneglar på Copic men det är en annan historia och plånbok :-)

6 kommentarer:

 1. Härligt kort!! Stämpeln var jättesöt!!
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 2. Nu har tiden sprungit ifrån mig igen så mina kommentarer går upp i rök... Men nu är jag här och kan få skriva vilka underbara kort och LOs du gör. Snyggt målade och dekorationerna är så passande till!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jösses så fint ......och du målar ju bara sååååå fint!! Jag är ju distressare,men har nu köpt mej lite Promakers...kommer inte helt överrens med dom dock,men man får väl öva! =)

  Kramen

  SvaraRadera
 4. That is a beautiful card Christina!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 5. oj va mycket fint jag har missat här, så många färgglada och inspirerande alster. när vill du förresten ha din stork?
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt!
  Gillar färgkombin ;) He,he,he! Rååååsa är så läckert! Snygg färgläggning, gillar dina skuggningar :)

  Kram

  SvaraRadera