onsdag 16 oktober 2013

Michael 50 år

Jag fick en beställning på ett 50 årskort för en tid sedan och jag funderade länge på hur det skulle se ut. Plockade fram en hÄngel-stämpel, killen som skålar, färglade den och kom sen på att "nej, den passar inte alls" till mottagaren. Letade bland mina digisar istället för jag kom på sen att han som fyller år brukar mecka med bilar och då kommer ju den här väl till pass! Helt perfekt, men helt klart en utmaning att färglägga.


Mycket yta och det är ju trevligt, men samtidigt tycker jag det är svårt. Fick inte riktigt fram det där djupet i bilen som jag ville. Fast jag gillar de här stämplarna från Kenny K, dom är härligt glada med lite attityd!

Ni får nöja er med en bild från mitt skrivbord, inte den bästa men jag hann inte ta en bättre bild innan jag lämnade kortet ifrån mig. Kugghjulen blev jag ganska nöjd med. Jag hittade till min stora lycka ett ark kork häromdagen när jag satt o letade efter nåt annat. Som jag letat efter det där korkarket innan, men tydligen inte på rätt ställe. Nu vet jag!

1 kommentar:

  1. URSNYGGT!!!! Riktigt coolt med korken...ett riktigt toppenkort min vän!! =)

    Kraaaaam

    SvaraRadera