torsdag 14 november 2013

Back to basics liksom

När jag började att stämpla, för ca 8 år sedan, så gick jag kurs här i Malmö och vi använde oss oftast av färgade stämpeldynor, texter, enkla motivstämplar som inte behövde färgläggas. Väldigt basic. Men väldigt fint. Jag har kommit ifrån det där allt eftersom motivstämplarna fått en annan betydelse, eller rättare sagt, jag jobbar annorlunda med dem.

Det är egentligen lika roliga att göra dessa enkla kort som att göra de mer avancerade kort. De med massa färgläggning och dekorationer. Nu är ju inte alla kortmakare lika, några gillar de här CAS-korten och därför så tänkte jag bjuda på en rad olika kort framöver.

Gummiapan har ju kommit med en rad nya textstämplar och de funkar så fint ihop med Gummiapans fjärilar. Jag har stämplat med Distress dyna i olika färger.


Rolig effekt blev det när jag stämplade den turkosa fjärilen, det satt lite annan färg kvar på stämpeln så den blev lite turkos/grön istället.


Ännu ett kort med fjärilar och med en ny text.


Såna här kort går ju snabbt att göra och är ju perfekt att ha för att snabbt kunna skicka ett kort.


O till slut - ett litet spillbitskort.


Fler fjärilar!

Gummiapans stämplar är ju perfekta för såna här kort och jag har återupptäckt mina fjärilar. Jag tror att de finns i 4 olika storlekar. Just fjärilen tycker jag passar till det mesta - Grattis, Krya på dig, Tänker på dig eller till kondoleanskort.4 kommentarer:

  1. Så himla snyggt. Enkelt och avskalat, helt i min smak. Håller helt med om att Gummiapan stämplar är super....

    SvaraRadera
  2. Fina kort! Gummiapans stämplar är så tacksamma att skapa med!

    SvaraRadera
  3. Fina kort! Gummiapans stämplar är så tacksamma att skapa med!

    SvaraRadera