söndag 29 december 2013

Lata dagar!

God fortsättning på er alla!

Idag är det min tur att inspirera på Copic Marker Sverige. Det var nästan så jag glömde det. Dagarna bara försvinner när man är ledig och man glömmer vilken dag det är. Vi bara latar oss hela dagarna och det är jätteskönt. Till och med jag sover till nio ibland. Händer inte alltför ofta kan jag säga!

Igår fick jag en spontan ensamdag. Vi skulle iväg hela familjen, men rätt som det var så kom mannen på att han bokat tvättid. Det blev för mig att stanna hemma och fixa med tvätten istället. Han skulle fixa med datorn hos dom vi skulle till så det var inget alternativ att han stannade hemma med tvätten o jag åkte :-). Men det gjorde inget. Jag tog det lugnt i tystnaden och det var jätteskönt. Tvättade, lyssnade på talbok och färglade denna lilla skönheten.


Motivet har jag hittat på Deviant Art och jag har fullständigt snöat in på rött den senaste tiden. Nog mest för jag fascineras över vilka pennor jag använt för att få fram skuggorna och den härliga röda nyansen.

Vill ni veta vilka pennor jag använt? Fortsätt då till Copic Marker Sverige 

Ha en fortsatt fin söndag!

7 kommentarer:

 1. That is a stunning card Christina!
  Love the coloring!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 2. Åhhhh det här är ju bara så fint så jag döööööör!!! JÖSSES!!!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Åh så fint kort och kanonsnyggt färglagt!! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. What a sweet card this is!

  Gr. Jacqueline

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Det här motivet har du färglagt till perfektion min finaste Christina! Älskar dem röda nyanserna - det verkar vara DIN färgkombi liksom. To die for!

  Kram och ha ett GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera