fredag 4 april 2014

Presentkortsask

Igår hojtade Helen från Scrapfabriken till på Facebook att hon hade fått in det senaste numret av Ett Trykk. Den där norska mysiga tidningen med massor av inspiration! Jag bläddrade igenom den häromdagen på bussen när jag åkte hem och det var hur mycket kul som  helst i den. Jag fastnade för beskrivningen över hur man gör en presentkortsask och det passade mig perfekt då jag behövde en liten Copic-paus =)

Så sagt o gjort - jag läste den ett par gånger noggrant (lite trixigt ibland med norskan) och sen skred jag till verket igår kväll.

Ovansidan av asken. 


Jag har använt papper från Maja Designs paperpad "Vintage Frost", men jag letade rätt på de
sidor som var minst juliga =)


Öppnad ask. Himla rolig idé. Blir en popp-upp effekt när man öppnar.
Ovanifrån 


Som sagt - himla trevlig idé och jätterolig att göra, men framförallt rolig att ge bort. Vill ni veta mer om materialet jag använt så kika in hos Scrapfabriken.

Min Copic-paus blir väldigt kort eftersom jag åker till Kalmar imorgon eftermiddag för att sen på söndag hålla kurs i ECCP-programmet. Andra gången som jag håller kurs i steg 1 o 2, lite mindre nervös än i söndags, men ändå har jag lite fjärilar i magen. Ska träffa ett glatt Kalmar-gäng för första gången!

Ha en fortsatt bra dag!!

3 kommentarer:

 1. Looks really stunning Christina!
  Hugs Kristel

  SvaraRadera
 2. Såååå snyggt. Jag testade oxå en sån låda....kul att göra verkligen 😊

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Hihi! Denna har jag missat! Superfin ju!

  SvaraRadera