torsdag 12 juni 2014

Alltid & För evigt

I mitt senaste DT-paket hade Helen skickat med en förpackning metalldekorationer - Junkyard Findings - från Prima. Jag satt och tittade på dem länge och väl, funderade i nån vecka på hur och vad jag kunde använda dem till. O så glimtade det till härom veckan, en sen kväll. Drog snabbt upp en skiss på hur jag tänkte mig och sen gick jag o la mig =)

Skissen


Som sagt, ingen snygg skiss, men det spelar ju mindre roll. Jag gör så här alldeles för sällan och det är ju synd. Ibland får man ju en idé och så skissar man inte ner det.

Så - jag hade dekorationerna och jag hade en idé + 4 dagar ledigt förra veckan =). Då kan man ju inte misslyckas. Jag hade dessutom en text som skulle passa perfekt till kortet.O kortet - det fick bli ett BRÖLLOPSKORT helt enkelt.

Inte nu igen tänker ni kanske, men denna gången blev det ett kort utan färglagda stämplar. Det är ju inte alla kortmakare som sysslar med att färglägga stämplar och det är dessutom himlaroligt att variera sig.

Nu till kortet


Jag har bara använt papper från Pion Designs serie "En dag i maj"


Närbild på "dragkedjan"


Måste säga att jag tycker det blir skitsnyggt, en rolig detalj på kortet!


Tagen som jag stämplat texten kan man dra upp för att läsa. Texten kommer från K-design.NärbildOch så här ser framsidan ut, utan tagen.Och sen, dekorerade jag insidan med! Denna texten är från Gummiapan!


Jag måste säga att jag blev jättenöjd med kortet och framför allt var det ganska skönt att ta en paus från färgläggningen =)
5 kommentarer:

 1. Helt sagolikt underbart skiiiitfiiiint = topp 10 kort
  Får man lifta ????????

  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Ovanligt att se ett kort hos dig utan färglagd stämpel 😉 mer sånt!! ☺️
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart vackert kort! Du är så kreativ och duktig. :-)
  Är det en kantstans du använt för att göra "dragkedjan"?

  SvaraRadera