måndag 12 mars 2012

Vecka 9


Vecka 9 i min årskrönika - ett foto som vi tog på vår utflykt förra lördagen. En helt underbar dag med en strålande sol och klarblå himmel, fortfarande lite kallt men det gjorde absolut inget.


Vi tog vår grill, köpte lite korv och styrde bilen mot Skrylle nejden. Där hittade vi en mysig grillplats som vi stannade en tag vid, barnen roade sig med att försöka hacka hål på isen. Gick så där. Efteråt gick vi en lång runda och det var ljuvligt i vårsolen! Hög klar luft. En härlig dag. Och så fick vi tagit ett nytt familjefoto! I like!

7 kommentarer:

 1. Coolt foto och superfin LO! :-)

  SvaraRadera
 2. Oh, så mycket fina LO s o kort du har gjort- Gillar verkligen din stil på LO- lika stil fast i olika färgställning- kul det ger inspiration.

  Kram Katja

  SvaraRadera
 3. Men så snyggt!! Underbar färgkombo.

  SvaraRadera
 4. Åh vilken härlig familjebild - och en så fin LO, som verkligen LYFTER bilden i st f att dränka den (som man kan se ibland ;-) )!
  Tack för rara ord inne hos mig!
  Så kul att du hittade dit, så att jag fick chansen att kika in till dig!! Jag har tittat runt här en lång stund och hittat sååå mycket fint och kreativt att inspireras av, både LOs och kort! Tack för titten! Kommer säkert att återvända till dig!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken härlig LO för en härlig dag! Synd att det var måndag idag...
  Ha en skön vecka, kram Karin

  SvaraRadera
 6. Härlig LO, ett mysigt och glatt foto.
  Jag gillar färgerna du har använt.

  SvaraRadera