lördag 3 oktober 2015

Ny utmaning på CMS #28

Det är äntligen dags för en ny utmaning på Copic Marker Sverige. Det är ett lite svårare tema än förra, men bara lite.
Denna gången ska ni inspireras av orange, svart och lila.

Härliga färger och kanske ganska typiska för oktober månad. Hur som, är det, för mig, en liten utmaning då jag inte riktigt kommit överens med de lila pennorna men det börjar rätta till sig.

Som sig bör när det är lila, svart och orange så har jag gjort ett Halloweenkort.


Jag maskade ihop två stycken Magnolia stämplar och sen fick det bli lite veck-färgläggning. Ett av mina favoritmoment.

Kortet gjorde jag på senaste Trelleborgsträffen och när jag var färdig med motivet så kom jag med den glimrande ideén (åtminstone lät det bra då) att jag skulle stämpla lite med en splatter-stämpel runt om för att förhöja stämningen.  


Sagt o gjort - jag lånade en liten splatterstämpel och stämplade lite runt om och helt plötsligt hade jag stämplat ett långt tjockt streck mitt på motivet (eller rättare sagt bredvid). Gaahhhhhh!!! Så tröttsamt. Det gällde att vara lite uppfinningsrik och efter ett gott råd åkte jag hem för att leta reda på min lilla lilla spindelstämpel. Ha - det var svårare än jag trodde. Efter ha letat i en timme så gav jag upp. Ritade dit ett streck till och sen målade jag dit två små spindlar med min svarta copicpenna. Det blev ok för att vara förhand. Funny story....

Är ni sugna på att se vad de andra i DT har gjort tycker jag ni ska besöka CMS-bloggen. Då kan ni samtidigt kika på vilka pennor jag använt.


1 kommentar:

  1. Superläckert kort! Spindlarna blev pricken över i... 😃

    SvaraRadera